Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Καλοπροαίρετες συμβουλές


Στα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες µε φωτογραφίες των παιδιών τους: Φωτογραφίες που ποτέ δε ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω. Και από πίσω γράφουν και πληροφορίες: «Η Νεκταρία έκλεισε τα 8 φέτος». Δε µε νοιάζει πόσο είναι η Νεκταρία! Βυζιά έβγαλε; Ε άμα μου στείλεις τα βυζιά της Νεκταρίας, θα 'χω καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ καλή χρονιά!

Σε όσους δεν πετάνε τίποτα. Ποτέ: Όταν συγυρίζεις το γραφείο σου και δεν πετάς σαßούρα, κι απλά της αλλάζεις θέση, είσαι ψυχωτικός! Υπάρχουν πράγµατα που αντικειµενικά είναι άχρηστα. Ο τσαλακωµένος έλεγχος της 2ας δηµοτικού που στοιχειώνει τα συρτάρια σου εδώ και 28 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον!

Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Lacoste: Ο µόνος που το 'κανε πριν γίνει µόδα ήταν ο Κόµης Δράκουλας και όλοι ξέρουµε πως κατέληξε αυτή η ιστορία.

Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κοµπιούτερ»: Το κοµπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κοµπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωµάτια. Αν αλλάζεις κανάλι µε ένα απ' τα παραπάνω, πες µου κι εµένα πώς το κάνεις.

2 σχόλια:

  1. Αυτό με τις φωτογραφίες νόμιζα ότι ήταν ξένη συνήθεια. Έφτασε και εδώ? όσο για τη Νεκταρία, νομίζω ότι το όνομά της είναι το πρόβλημα. Κανείς δεν την ρώτησε...

    Για τα πράγματα, δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ. Βέβαια εγώ φτάνω στο άλλο άκρο, να φυλάω τα απολύτως απολύτως απαραίτητα...

    Για τον γιακά, διαφωνώ. Συμφωνώ δηλαδή, αλλά διαφωνώ για την τύχη του Κόμη. Στην τελική έγινε ταινία, βιβλίο (έστω και δυσφήμηση) και το Κάστρο του πήζει από τουρίστες. Καταλαβαίνεις έσοδα οι κληρονόμοι. Αν υπάρχουν.

    Προσωπικά, το τηλετέτοιο το αποκαλώ «μπαταριοφάγο». Καλύτερα να το ταίζεις, παρά να του ψωνίζεις μπαταρίες. Τι διάολο? Πυρηνική ενέργεια παράγει?
    (φαντάσου να έβλεπα και τηλεόραση)

    καλά, your music rocks. Literally.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργεντίνε φίλε μου με το γιακά ομολογώ ότι με τάπωσες!

    Καλώς με back και με συγχωρείτε για το γράψιμο (το μεταφορικό) και το μη γράψιμο (το κυριολεκτικό)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή